Ga naar de inhoud
Home » Bas’ Verhaal

Bas’ Verhaal

Ik weet niet meer goed wie van ons twee op het idee kwam, maar opeens stond hij voor onze deur. Met al zijn spullen was het even een gesjouw voordat hij zich had geïnstalleerd in onze slaapkamer. Zijn professionele massagetafel paste nét, zodat er nog omheen gelopen kom worden, maar krap was het wel.

We hadden een kort gesprek voor hij begon om onze wensen met hem te bespreken. Van tevoren hadden we natuurlijk al gevraagd of ons idee iets was waar hij iets mee kon. Dat ik zou toekijken terwijl hij mijn vrouw erotisch masseerde. Hij had dat nog nooit zo gedaan, maar het leek hem geen probleem. 

In het gesprek gaf hij duidelijk aan dat hij hier niet voor zijn eigen gerief kwam. Dat hij natuurlijk genoot van zijn werk, maar niet kwam om zijn behoeftes te bevredigen en dus ook niet zelf aangeraakt hoefde te worden. Maar dat als wij samen verder wilden gaan in het moment, dat dit dan aan ons was.

Hij begon de massage met mijn vrouw op haar buik. Eerst masseerde hij de rug, de schouders en de armen. Toen begon hij langzaam de handdoek naar beneden te schuiven en haar billen te masseren. Ik zag hoe hij zijn hand over haar rondingen liet gaan en zijn vingers door haar bilspleet liet glijden, plagend haar poepgaatje vingerend. Aan haar lichaamstaal zag ik dat ze dit al heel opwindend vond. Ze bewoog haar billen op een manier die ik herkende als opwinding. Ook zag ik dat ze soms diep zuchtte als hij haar poepgaatje stimuleerde. Zijn vingers gleden soms wat verder in haar spleet. Ik zag dat hij af en toe de onderkant van haar schaamlippen langs gleed. ik vond het onwijs opwindend om te zien hoe zij zo betast werd door een vreemde.

Vanuit de billen scheerde hij nu weer naar boven. Maar zijn handen kregen nu een nieuwe lading. Ik zag dat ze sensueler streelde over haar rug en nek en billen en ook de zijkant van haar lichaam niet vergaten. Soms verdwenen zijn handen via de zijkant onder haar lichaam. Ik zag dat hij daarbij zijn vingers langs en onder haar borsten liet gaan en ook onder haar heupen door haar liezen strelen en haar schaamheuvel. Af en toe zag ik een siddering door mijn vrouw gaan waarvan ik heel geil werd om dat te zien.

Hij begon met het masseren van haar benen. Eerst heel gewoon haar kuiten en bovenbenen om deze los te masseren, maar als snel zag ik dat hij ook hier plagend zijn handen steeds hoger door haar dijen zag gaan. Vanuit waar ik zat op het bed kon ik niet zien of ze al nat was, maar eigenlijk wist ik dat wel zeker. En aan haar lichaamstaal zag ik dat ze genoot, maar ook dat ze het heel spannend vond.

Na een tijdje vroeg haar om zich om te draaien. Om haar naakte lichaam zo te zien liggen op de massagetafel zag er fantastisch uit. Ik zag bij het omdraaien dat ze inderdaad al heel nat was bij haar kutje. En aan haar stijve tepels kon ik dat ook merken. De masseur ging weer verder met haar benen, nu aan de voorkant. Ook hier zag ik dat hij steeds even zijn hand tussen haar benen liet glijden. Hij duwde haar benen nu ook een beetje uit elkaar, zodat ik haar glinsterende schaamlippen nu wat beter kon zien. Even later haalde hij de handdoek nu helemaal weg en ik zag hoe haar adem harder ging van opwinding. Hij liet zijn handen glijden naar boven en masseerde haar borsten en buik. “Vind je dit lekker?“ vroeg hij. “Ja, onwijs.“

“Hoe vind je het dat je man toekijkt? ““Ik vind het zo geil!“

“Het is maar een idee, maar wil je dat hij met mij mee doet?”

Daar hadden we het van tevoren niet over gehad, maar het idee wond me enorm op. Mijn vrouw keek me aan met zó’n geile blik en zei “Ja!”

“Je hebt gezien hoe ik net de benen masseerde. Als jij daar mee verder gaat, dan doe ik het bovenlijf.“

Mijn vrouw trilde bijna van genot. Ik masseerde haar benen, inderdaad zoals hij dat net had gedaan. Met lange halen en bewegingen van de voeten tot de heupen en daarbij steeds aandacht gevend aan haar natte kut. Ondertussen masseerde hij haar borsten, haar buik, haar dijen, en ook hij liet regelmatig zijn hand door haar natte spleet gaan. Het was ongelofelijk spannend om zo mijn vrouw helemaal geil te maken met twee paar handen.

“Laten we van plaats verwisselen.” Zo gezegd zo gedaan, en we wisselden van plaats. Nu mocht ik aan haar tieten zitten en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik vind het heerlijk om die warme zachte tieten in mijn hand te nemen en ik had ondertussen al een flinke paal in mijn broek. Ik had wel even de kunst van hem afgekeken. want hij gebruikte bewegingen die ik nog niet kende. Ondertussen was hij aanbeland bij haar natte vagina. Met verschillende bewegingen stimuleerde hij haar klitje, haar schaamlippen, en ik kon het niet precies zien maar volgens mij stak hij ook regelmatig het topje van zijn middelvinger in haar poep gaatje. Ik had mijn vrouw nog nooit zo geil zien zijn. Ik merkte het ook aan haar linkerhand die tastend zocht naar de bobbel in mijn broek. “Vind je het goed als ik hem aanraak?“ vroeg ze aan hem. “Ga je gang.“ sprak hij glimlachend.

Ik trok snel mijn broek naar beneden en verlekkerd greep ze mijn keiharde pik vast,  terwijl ze in haar kruis verder bevredigd werd door de masseur.

We waren zo een tijdje bezig toen mijn vrouw zei: “ik wil je in me voelen”. Ik keek haar verlekkerd aan, maar met een derde persoon in de ruimte was het wel een beetje vreemd. 

“Wat mij betreft mogen jullie gaan neuken. Willen jullie dat ik de kamer verlaat tot jullie klaar zijn, of zal ik blijven masseren terwijl jullie bezig zijn?”

We hadden niet van tevoren nagedacht dat dit zou kunnen gebeuren. Ik keek mijn vrouw aan en in haar blik zag ik dat zij dolgraag aangeraakt wilde worden door een vreemde, terwijl haar man haar neukte. “Wil je haar blijven masseren terwijl wij neuken?” vroeg ik hees. Hij knikte en liep weer naar het hoofdeinde, waar hij weer haar borsten begon te masseren. Ik trok haar een stuk naar beneden, zodat ik makkelijk bij haar naar binnen kon en bewoog een paar keer met mijn keiharde pik over haar kletsnatte kut. Ik kietelde het puntje van haar clitoris met mijn eikel en voelde hoe ze trilde van genot. Langzaam plaagde ik haar door het puntje van mijn eikel half in haar gaatje te steken en snel weer terug te trekken. Toen kon ik me niet langer houden en ik stootte mijn pik in haar uitnodigende kut. Met lange halen neukte ik haar geile spleet, terwijl de masseur haar dikke tieten kneedde, wreef, aan haar tepels trok en meer. Af en toe liet hij zijn handen zakken naar haar liezen en bewoog zijn hand vlakbij mij stotende penis om haar clitoris te betasten. Door kleine rondjes, rustige veegbewegingen en zelfs door er zachtjes aan te trekken merkte ik dat mijn vrouw op het punt stond klaar te komen. Ik voerde het tempo op. Normaal zou ik juist wat afkoelen en haar nog even tot rust laten komen, maar ze stond zo op springen dat ik niet kon stoppen. Een paar tellen later kromde ze haar rug en gilde het uit van genot. Bijna gelijktijdig kon ik het ook niet meer houden en spoot haar geile kut vol met mijn zaad. Ik had het gevoel me helemaal leeg te spuiten, zo intens waren onze orgasmes. 

Ik weet niet meer precies wat er daarna gebeurde. Ik geloof dat hij mijn vrouw nog even nastreelde over haar hele lichaam. Na verloop van tijd stond zij op en liep met mij naar beneden. Even later verscheen de masseur daar met zijn spullen. We rekenden af en hij verliet ons met een glimlach. Mijn vrouw en ik gloeiden nog uren na