Ga naar de inhoud
Home » Irene’s verhaal

Irene’s verhaal

Ik had zo’n enorme behoefte aan om aangeraakt te worden. Sinds mijn scheiding was ik door geen man meer aangeraakt. Ik had het gevoel op springen te staan. Natuurlijk kon ik mezelf wel bevredigen, maar dat was toch niet hetzelfde. En omdat ik nog zeker geen zin had om te gaan daten zocht ik naar een andere manier. Nou, na een ingeving kwam ik op je website. Wat je schreef, sprak me enorm aan! Ik ben sowieso al dol op massages. En als de massage dan ook nog eens verder gaat waar ik normaal helemaal niet aan denkt, ja..

Je kwam binnen met een grote koffer en al je spullen. Nadat je alles had klaargezet, wilde je eerst even voorbespreken. “Wat heb je nodig?” vroeg je me. “Ik heb de handen van een man nodig.“ giechelde ik, een beetje nerveus. “Haha, die heb ik zeker. Maar wat wil je dat ik met ze toe?“, glimlachte je. “Ik wil dat je me aanraakt, overal.” “Ook op je billen, je borsten? Je vagina? Binnen of buiten?” “Ja, allebei!” zuchtte ik zacht. Ik verbaasde me over hoe spannend, maar vooral leuk ik het vond om hier zo over te praten.

“Ik vind het belangrijk om te zeggen dat ik hier niet voor mijzelf ben, maar voor jou. Jij mag hier en nu aangeven wat jij wilt wat ik met je doe en wat niet. Ik wil ook zeggen dat ik niet ga neuken. Ik ben hier om jou te plezieren. En dat kan allerlei vormen krijgen.”

“Ik begrijp het.” “Als je tijdens de massage iets wilt, zeg het me. Als je wilt dat ik ergens mee stop, zeg het me ook. Ik wil dat je je 100% kan focussen op je eigen genot en dat je je veilig voelt. Als jij om wat voor reden dan ook wil dat ik stop, dan stop ik. Heb je dat begrepen?”

“Ja, dat doe ik.” Ergens vond ik het enorm opwindend hoe stellig je was in je nadruk op mijn veiligheid en mijn wensen. Mijn ex was nooit stellig en was al helemaal niet bezig met mijn wensen, alleen met de zijne. Dit is zo anders en zóó geil, dacht ik.

Ik ging liggen, eerst gewoon op mijn buik. Je zette een sensueel muziekje op en dekte me toe met een handdoek. De massage begon een beetje vanilla, maar ontzettend fijn. Je handen gleden over mijn rug, kneedden mijn schouders en mijn nek, streelden mijn armen en handen. Het begon als een gewone massage, maar oh zo fijn! Langzaam gleed ik weg in een ontspannen sluimer. Ik liet de strelingen over mij heen gaan. Tot ik merkte dat je handen net iets sensueler waren dan ik bij normale massages gewend was. Met kleine hints liet je mij weten dat deze massage anders was. Je vingers gleden over plekjes die doorgaans niet geraakt worden. Ze streelden langs de zijkant van mijn borsten, hinten naar mijn billen, gleden super kort door of langs mijn bilnaad. Ik voelde allerlei tintelingen door mijn lichaam gaan. Je handen raakten mij aan met een opwindende mannelijkheid. Ze lieten mij voelen wie hier de keuzes maakte. Ze duwde mij krachtig in de tafel, waardoor ik me ontspannen en veilig voelde. Ik voelde een intense kracht in die handen, ondanks dat ze mij zacht en gedecideerd streelden. Toen mijn nek en schouders heerlijk waren los gemaakt, en je zelfs mijn armen en handen had behandeld, geleden je handen steeds lager naar mijn onderrug. Ik wist niet dat ik daar zoveel spanning had, dus wat je deed, was enorm welkom. Langzaam maar zeker liet je je handen verder naar beneden glijden. Ik merkte dat de handdoek naar beneden was geschoven, zodat mijn billen open en bloot leggen. Zo spannend! Met je vingers volgde je de contouren van mijn billen, de rondingen. Zachtjes gleden je vingers tussen mijn billen door. terwijl dit gebeurde, passeerden je vingers steeds even mijn anus. Een rilling ging door mijn lijf, onwillekeurig kreunde ik. Zachtjes fluisterde je: “Vind je dit lekker?“ Ik kon niks uitbrengen, maar knikte. 

Op een fantastische en sensuele manier bleven je handen glijden over mijn billen. Soms zacht en strelend, soms diep en krachtig. Soms met kleine cirkelvormige bewegingen, soms met rechte strelingen. Soms liet je je beide handen de hele billen omvatten, gleed dan naar beneden met je vingers onder mijn lichaam door, waarbij ik voelde dat je zachtjes mijn liezen en bijna mijn schaamheuvel streelde. Ik voelde hoe je mijn heupen dan oplichtte, bij het omhoog gaan van je handen. Dan streken je vingers weer langs de onderkant van mijn billen naar mijn gaatje. Wat je daar deed voelde ongelofelijk. Soms met hele zachte druk en soms wat dieper, gleed je knokkel bijna naar binnen. Je liet je vingers nog lager glijden, strelend over mijn perineum en heel lichte hints naar de onderkant van mijn schaamlippen. Ik voelde dat ik daar al helemaal nat was geworden. En hoe je vingers, hiervan vochtig geworden, weer via mijn billen omhoog geleden.

Toen je een tijdje bezig was geweest, legde je de handdoek weer op mijn rug, en begon bij mijn benen. Mijn beide benen lagen bloot, en ik voelde hoe de onderkant van mijn billen ook bloot lagen. Met dezelfde zachte, krachtige bewegingen masseerde je mijn benen omstebeurt. Ik kon voelen dat je ook sporters masseerde. De spanning in mijn kuiten en bovenbenen verdween als sneeuw voor de zon. Ook mijn voeten werden niet vergeten. Ik had het niet met je besproken, maar ik word zo geil van aanraken van mijn voeten. Het was alsof je dit aanvoelde, zoals je je handen liet glijden over de wreef en zool van mijn voet, je vingers tussen mijn tenen liet glijden en op een sensuele manier mij nog verder liet afdalen in ontspanning. Elke keer als je mijn bovenbenen masseerde, passeerden je handen en vingers mijn schaamlippen. Je deed dit haast terloops, en zo af en toe, dat het bijna leek alsof het per ongeluk was. Maar hoewel ik dit natuurlijk wel doorhad, voelde het toch spannend. Nu je mijn benen en voeten had gemasseerd, masseerde je mijn benen tegelijkertijd. Je beide handen gleden beurtelings langs de buiten- of binnenzijde van mijn been van boven naar beneden. Soms rond mijn billen of over mijn billen en weer naar beneden. Soms wel, en soms niet plaagden je duimen dan langs de binnenkant van mijn dijen, langs de buitenkant van mijn schaamlippen, langs mijn perineum met een lichte druk en rond mijn poepgaatje om weer hun weg te vervolgen. Je kan je voorstellen dat ik al behoorlijk nat was tussen mijn benen. En ik voelde klein straaltje vocht tussen mijn dijen naar beneden sijpelen.

Je haalde nu de handdoek helemaal van me af en liet je beide handen nu van mijn nek tot mijn voeten lange halen over mijn lichaam glijden. Soms deed je dat aan de bovenkant, of de aan de zijkant en soms liet je je geoliede handen half onder mijn lichaam verdwijnen. Onder mijn schouders, de zijkant van mijn borsten, onder mijn buik langs mijn liezen onder mijn heupen en bovenbenen en mijn onderbenen. Ik was nog nooit zo sensueel aangeraakt.

“Ben je er klaar voor om je om te draaien? Of wil je nog wat meer op je rug gemasseerd worden?“

“Ik wil me omdraaien.“

Toen ik op mijn rug lag legde je een kussentje onder mijn billen en de handdoek over mij heen. En zachtjes begon je de voorkant van mijn benen te masseren. Eerst heel kuis, en puur op ontspanning gericht.  Dit voelde al heerlijk, maar ook als een soort voorspel. Zelfs op mijn schenen en aan de binnenkant van mijn kuiten wist je nog de suggestie te wekken dat je mij hiermee wilde bevredigen. Plagend liet je je vingers glijden over mijn voeten en tenen, bewoog je pinken tussen mijn tenen, om daarna je handen naar boven te laten glijden naar mijn bovenbenen. Daar zetten zich de sensuele massage voort, met stevige en krachtige, maar zachte strijkingen en knedingen waarbij de binnenkant van mijn dijen extra aandacht kregen. Stukje bij beetje duwde je deze beetje uit elkaar en liet steeds je vingers langs of over mijn kletsnatte kutje glijden. Vaak hintte je in die bewegingen dat je vingers mijn vagina eenvoudig in konden gaan maar nog gebeurde dit niet. Wel bleven je vingers regelmatig even hangen bij het puntje van mijn clitoris, wat elektrische stroompjes van opwinding door mijn hele lichaam veroorzaakte. Toen trok je de handdoek naar beneden zodat mijn buik en borsten werden bloot gelegd. Je gebruikte warme olie om mijn borsten en buik helemaal in te vetten. Daarna liep je met die kenmerkende zachte en krachtige bewegingen met handen en vingers mijn hele lichaam sidderen. Zo heerlijk en weldadig voelde het toen je mijn borsten een zalige massage gaf. Soms schonk je aandacht aan de hele borst, soms focuste je op de tepels en de tepelhof die je sensueel streek en zachtjes kneden of trok. Ik kan je zeggen, op zo’n manier ben ik nog nooit eerder aangeraakt geweest. Alleen al van deze aanrakingen kwam ik al bijna klaar!

Ik weet niet hoe lang alles duurde, het leek oneindig, zo lekker was alles, maar toen trok je de handdoek van me af en liet je handen zakken naar mijn heupen. Je masseerde deze stevig en krachtig en liet je handen om en rond mijn heupen, billen en dijen glijden, daarbij mijn kutje niet vergetend. Ik had al vaak van genot gekreund tijdens de massage en af en toe had je gevraagd “Vind je dit lekker?” Ik kon niets uitbrengen dan een kreun van genot of een knik, maar je begreep wat ik bedoelde. Toen begon je te blazen. Zachtjes liet je je handen rusten om mijn heupen en blies je sensueel op mij buik, mijn liezen, mijn vagina en mijn dijen. Dit had nog nooit iemand gedaan en het voelde geweldig! Je vingers begonnen je adem te volgen en gleden langs en over mijn schaamlippen. Wat daar allemaal gebeurde vind ik lastig te beschrijven, maar het was in één woord geweldig! Iedere vierkante millimeter van mijn vagina werd gestreeld, zachtjes gekneed, geplaagd, en gestimuleerd met snelle, langzame, diepe, soepele en sensuele bewegingen.

Ik heb het gevoel dat mijn orgasme uren duurde. Je bleef in contact, en haalde je handen eerst een paar keer vlak voordat ik klaar kwam weg uit de buurt van mijn kut. Dan gaf je weer wat aandacht aan mijn billen, mijn benen of mijn borsten, waardoor het gevoel even zakte. Maar uiteindelijk ging je door. Met je vingers stimuleerde je mijn g-spot, mijn schaamlippen en mijn klit een opeens kon ik het niet meer houden en golven van genot sidderden door mijn lijf. Golf na golf overspoelde mij en ik bleef maar naar adem snakken toen ze door me heen golfden. Met je handen streelde je mijn hele lichaam nog eens na, nu als kalme nazorg en rustige afbouw na zoveel intens genot. “Wil je nog even rustig navoelen? Probeer je deze fijne naenergie eigen te maken, geef het een plekje in je lichaam waar je het kan terugvinden. Het kan fijn zijn je spieren in je bekken één voor één kort samen te trekken en weer los te laten, maar kijk maar wat voor jou fijn is.” “Ik wacht hier rustig even tot je zover bent.”

Tien minuten later was je vertrokken, maar ik heb nog lang nagenoten nadat je weg was. Hopelijk kom je snel weer!