Ga naar de inhoud
Home » Over

Over

Wie geeft de massages?

Ik ben Āmarśa, een 45-jarige man met acht jaar ervaring als masseur. Ik heb een praktijk voor reguliere massages, en ben daarnaast begonnen met het geven van erotische- en tantramassages. Vanwege de stigma’s in de maatschappij en in mijn omgeving, kies ervoor om hier een andere naam te voeren. Āmarśa betekent aanraking of begeleiding in het Sanskriet. Bij contact laat ik je mijn westerse naam weten.

Ik kan ervan genieten om mensen te helpen ontspannen en ik houd ervan om mijn andere, sensuele, talenten buiten mijn praktijk om te gebruiken. Goede vriendinnen adviseerden mij om ook mijn erotische massages aan te bieden. Ik neem maar een paar klanten per jaar aan, om het exclusief en discreet te houden.

“Ik heb me nog nooit zo gevoeld toen je me aanraakte”

Vrouwelijke klant

Wat maakt de massages zo bijzonder?

Sinds ik masseur ben, is mij verteld dat mijn handen magie hebben. ik heb een gave om echt aan te voelen waar iemand naar verlangt en dit verlangen te vergroten. Zodra ik iemand aanraak, gaat zij zich lekker voelen en warm van binnen. Het is mijn talent om iemands opwinding te ontdekken en deze aan te wakkeren met mijn massagekennis. Mijn aanraking is liefdevol, warm en sensueel, ervaren en nieuwsgierig. Ik hoop dat jij ook nieuwsgierig bent!

Tantramassages

Sinds een tijdje ben ik aanraking gekomen met Tantra en geef ik ook tantramassages. Lees hier wat het verschil is en kies wat voor jou de beste vorm is. Beide soorten massage geef ik met alle liefde en aandacht voor jou.