Ga naar de inhoud
Home » Voel je veilig

Voel je veilig

Veiligheid is één van mijn kernwaarden en leef ik zo volledig mogelijk uit. Zeker bij iets intiems als massages, zowel erotische als tantrische, wil ik hier zo zorgvuldig mogelijk mee zijn. Om die reden hanteer ik een aantal uitgangspunten en bied ik ook mogelijkheden om er vooraf of nadien over te praten of verhaal te halen over de door jouw ervaren veiligheid en geborgenheid.

  • Mijn massages geef ik onder jouw consent. Dat betekent dat ik vooraf of tijdens de massage vraag welke dingen ik kan en mag doen en welke niet. Daarin zijn geen beperkingen en ik stop met wat ook als jij dat aangeeft. Op mijn beurt geef ik ook aan wat voor mijn grenzen of beperkingen zijn. In de regel geldt: alles mag er zijn, jouw genot, en plezier, en ook jouw onzekerheid, angst of terugkomen op wat je eerder hebt gezegd.
  • Mijn massages zijn niet gericht op seks of seksuele handelingen. Ja, er komt zeker seksualiteit en seksuele energie kijken bij mijn massages, maar die zijn gericht op jou en ik stimuleer je dan ook om die energie te beleven, te voelen, te ervaren en te ondergaan. Ook bij mij zullen er dingen stromen en bewegen, en ik zet mijn eigen seksuele energie in om jou te plezieren, zeker bij de tantrische massages. Maar deze sessies zijn niet gericht op mij of op mijn genot en het uitgangspunt is dan ook niet mijn plezier, maar dat van jou.
  • Heb je twijfels, onprettige gevoelens, vragen of feedback, vooraf, tijdens de massage, of achteraf, dan stimuleer ik je echt om hierover het gesprek aan te gaan. Dat kan bij mij, zowel schriftelijk, telefonisch of in persoon, maar ook bij de twee vertrouwenspersonen die hieronder staan. Erotische en tantrische massages zijn spannend en vergen een mate van kwetsbaarheid van ons beider kant, die belangrijk is om te bespreken en zichtbaar te maken. Ook ik zal eventuele twijfels of gevoelens uitspreken wanneer ik dat nodig vind.

Onderstaande twee tantrika’s kun je benaderen met vragen of twijfels bij mij of mijn intenties:

(voeg ik binnenkort toe)