Ga naar de inhoud
Home » Workshop erotische of tantrische massage voor stellen

Workshop erotische of tantrische massage voor stellen

Zou je zelf willen leren hoe je een erotische- of tantramassage kunt geven? Ik kan je dat leren!
In een privéworkshop leer ik jullie alle fijne technieken leren van een bijzondere erotische massage of een tantramassage. Zo kunnen jij en je partner van elkaar genieten door gebruik te maken van alle ontspannende en opwindende technieken.

Massage is de beste manier om elkaar te verwennen

Je las alles op deze website, maar je vindt bet fijner als niet ik, maar je partner alles bij je doet wat ik kan? Geen probleem, ik leer het ze met plezier! En jou ook natuurlijk. In deze workshop leren we jullie allebei hoe je een perfecte erotisch massage geeft aan elkaar of hoe je door de tantra nader tot elkaar kan komen.

We beginnen met de basis: het geven van een ontspanningsmassage. Door dat te leren, kun je elkaar altijd een fijne massage geven. Maar als we dit een beetje onder de knie hebben, leer ik jullie vooral hoe je van een gewone massage een spannende en opwindende seksmassage kan geven met alle sensuele en stimulerende handelingen die daarbij horen.

Ik leer jullie alle ins en outs van een erotische massage en hoe je hem/haar/hen het beste kan plezieren. Oh, en welk gender jullie hebben maakt voor ons niets uit. Liefde is liefde en genot is genot, niet waar?

Cursus tantramassage voor stellen

Ook een tantramassage kan ik jullie leren. Dit is een andere benadering, met veel vergelijkbare technieken. Door middel van tantra komen jullie nader tot elkaar, leren jullie meer in je eigen lijf te zinken en vanuit de verbinding met jezelf de ander te benaderen. Op deze manier krijgt een aanraking veel meer lading en betekenis en voelen jullie een diepe verbintenis.

Grenzen aangeven

Voor ons is het belangrijk dat jullie je veilig voelen tijdens de workshop. Daarom beginnen we de sessie met een gesprek over jullie en mijn grenzen en wensen. Het is voor mij bijvoorbeeld geen probleem om jullie les te geven zonder dat ik jouw of je partner’s intieme delen aanraken als dat het voor jullie prettiger maakt.

Locatie and kosten

Mijn voorkeur heeft het om de workshop te geven in mijn studio, daar heb ik alles staan wat we nodig hebben. Afhankelijk van een paar dingen, kan ik ook naar jullie toekomen op maximaal 30 minuten rijden vanaf Leiden. Hiervoor worden wel extra kosten gerekend.

De workshop kost €385 incl BTW en duurt 4 uur

Vragen/afspreken?

Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je een workshop wilt boeken!