Ga naar de inhoud
Home » Workshop tantramassage voor stellen

Workshop tantramassage voor stellen

Wil je je op een dieper niveau verbinden met je partner dan nu? Zijn jullie op zoek naar een completere vorm van intimiteit? En zou je vanuit deze intimiteit je partner ook willen kunnen masseren? Zou je zelf willen leren hoe je een tantramassage kunt geven? Ik kan je dat leren!
In een privéworkshop leer ik jullie hoe je nader tot elkaar kan komen met tantrische oefeningen. Daarna leer ik jullie hoe je met aanraking liefde en energie kan laten stromen in je partner en tussen jullie twee. Zo kunnen jij en je partner nieuwe dimensies vinden in jullie samenzijn én in jullie liefdesspel.

Massage is de beste manier om tot elkaar te komen

Je las alles op deze website, maar je vindt bet fijner als niet ik, maar je partner met jou al deze dingen kan? Geen probleem, ik leer het ze met plezier! En jou ook natuurlijk. In deze workshop leren we jullie allebei hoe je een tantrische massage geeft aan elkaar en hoe je door de tantra nader tot elkaar kan komen.

We beginnen met enkele oefeningen die jullie kunnen helpen om diepere lagen te vinden in jullie relatie. Daarna leer ik jullie verschillende technieken en benaderingen om door liefdevolle aanraking met elkaar te verbinden.

Oh, en welk gender jullie hebben maakt voor ons niets uit. Liefde is liefde en genot is genot, niet waar?

Grenzen aangeven

Voor ons is het belangrijk dat jullie je veilig voelen tijdens de workshop. Daarom beginnen we de sessie met een gesprek over jullie en mijn grenzen en wensen. Het is voor mij bijvoorbeeld geen probleem om jullie les te geven zonder dat ik jouw of je partner’s intieme delen aanraken als dat het voor jullie prettiger maakt. Als jullie dat niet willen, is het ook niet nodig om je uit te kleden. Tantra kan je op allerlei manieren met elkaar beleven.

Locatie and kosten

Mijn voorkeur heeft het om de workshop te geven in mijn studio, daar heb ik alles staan wat we nodig hebben. Afhankelijk van een paar dingen, kan ik ook naar jullie toekomen op maximaal 30 minuten rijden vanaf Leiden. Hiervoor worden wel extra kosten gerekend.

De workshop kost €385 incl BTW en duurt 4 uur

Vragen/afspreken?

Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je een workshop wilt boeken!